Παρασκευή

"GRAPES OF WRATH" milsim scenario game

· ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011
· ΤΟΠΟΣ: Βόρεια πλευρά μεταλλείων Ελευσίνας (βάση Vietcong) - ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ . Φθάνοντας στην διχάλα κάνουμε δεξιά και περνάμε δίπλα από τα χαλάσματα, ακολουθώντας τον δρόμο βόρεια, μετά τα τελευταία οικήματα
· ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: από 08:00
· BRIEFING ΣΕΝΑΡΙΟΥ: 10:30
· ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11:00 ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 16:00
· ΚΟΣΤΟΣ: 25,00ε (δεν απαιτείται προκαταβολή)

· ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Σταθμοί πλήρωσης HPA από 2 συστήματα compressor/αερoθυλακίων, καθώς και από φιάλες Scuba
Snack/νερά
Διαιτητές
Νομικά εξασφαλισμένο πεδίο για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Ομάδα διάσωσης Σαμαριτών του Ερυθρού Σταυρού
Ειδικές κατασκευές
Εξειδικευμένα υλικά διαχωρισμού ομάδων / Role Play
Death Cards
Χάρτες
Κυλικείο με σουβλάκια, ενεργειακά ποτά MONSTER ENERGY, καφέ, κτλ...
Κατάστημα πώλησης ειδών paintball
· ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: 15,00ε. (Marker, φιάλη 3000psi, μάσκα)
· ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Το παιχνίδι θα παιχτεί με τους κανονισμούς MILSIM (ΕΔΩ για πληροφορίες). Επίσης χρήσιμες πληροφορίες για την συμμετοχή στο σενάριο υπάρχουν ΕΔΩ


Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Στην μεθόριο του Tajikistan με το Afganistan και πολύ κοντά στα σύνορα με Κίνα και Πακιστάν, οι Σοβιετική Ρωσία στα τέλη της δεκαετίας του 80 είχε δημιουργήσει κρύπτες πυραύλους μέσου βεληνεκούς με βιολογικές κεφαλές.

Στις αρχές του 2011, μετά από ειδική συμφωνία, το Tajikistan επέτρεψε την είσοδο ειδικών Ρωσικών μονάδων για την ασφαλή ανάκτηση των βιολογικών γομώσεων πριν αυτές πέσουν σε λάθος χέρια.

Στοιχεία ρώσων ειδικευμένων στρατιωτών θα πρέπει να ανακαλύψουν τις κρύπτες και αφού ανακτήσουν τις γομώσεις, θα πρέπει να περιμένουν τη μονάδα αποκομιδής, η οποία αφού τις συγκεντρώσει θα τις απομακρύνει με ελικόπτερο.

Το γεγονός της ύπαρξης των βιολογικών κεφαλών ήταν γνωστό από παλιά στους Τσετσένους αυτονομιστές, αλλά πλέον υποκλέπτοντας σήματα των Ρώσων κατευθύνονται και αυτοί στην περιοχή με σκοπό την απόκτηση των κεφαλών, με την συνδρομή Αφγανών Ταλιμπάν.

Λόγω μικρής δύναμης των Ρώσων στην περιοχή, και της εμπλοκής των Ταλιμπάν, οι Ρώσοι έχουν ζητήσει την συνδρομή των Αμερικάνων, οι οποίοι θα στείλουν στην περιοχή μονάδα από την Task Force 373.