Πέμπτη

"GRAPES OF WRATH" gameplay

Η κάθε ομάδα θα ενημερωθεί από την διοργάνωση για τις ειδικότητες που θα έχει στην διάθεση της.  Assault, machinegunner, medic, sniper. Ο φόρτος των παικτών είναι:
·         Assault, Medic, Explosives Tech, Spy, Engineer: μέγιστος φόρτος 600 paintballs και 50άρι Hopper
·         Machinegunner: μέγιστος φόρτος 1200 paintballs και οποιασδήποτε χωρητικότητας Hopper
  • Sniper: μέγιστος φόρτος 300 paintballs και 30άρι Hopper




Ο κάθε παίκτης θα έχει 5 Deathcard τις οποίες θα χρησιμοποιεί όταν χτυπηθεί με τον medic.

Υπάρχουν κρύπτες οι οποίες έχουν τις Βιολογικές κεφαλές. Στοιχεία Ρώσων αλεξιπτωτιστών έχουν πέσει στην περιοχή και θα πρέπει να βρουν τα σημεία και να τα ασφαλίσουν.

Η ειδική μονάδα αποκομιδής η οποία θα έχει και τους εξειδικευμένους τεχνικούς μεταφοράς των Βιολογικών γομώσεων, θα πρέπει να προσεγγίσει τα σημεία, να παραλάβει τις γομώσεις και να τις μεταφέρει προς φύλαξη στο προχωρημένο κέντρο διοίκησης της Ρωσικής Δύναμης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: τις Βιολογικές γομώσεις μπορούν να τις μεταφέρουν μόνο οι ειδικοί τεχνικοί. Εάν οποιοσδήποτε άλλος παίκτης ακουμπήσει τις γομώσεις, θεωρείτε dead και πρέπει να κάνει respawn στην βάση (δεν μπορεί να γίνει χρήση medic).

Οι τεχνικοί μπορεί να κάνουν χρήση των medic. Επίσης μπορούν να κουβαλήσουν όσες γομώσεις θέλουν.
Αφού μεταφέρουν στο Κέντρο Διοίκησης όλες τις γομώσεις, θα πρέπει  να τις ασφαλίσουν για 20 λεπτά 
μέχρι την έλευση του ειδικού ελικοπτέρου αποκομιδής.

Οι Τσετσένοι αυτονομιστές δεν γνωρίζουν την θέση από τις κρύπτες. Σκοπός τους είναι να κλέψουν τουλάχιστον 6 (από τις 12) γομώσεις για να κατασκευάσουν ειδικό μηχανισμό για να επιτεθούν στην Μόσχα.. Για τον λόγο αυτό θα έχουν και αυτοί ειδικούς τεχνικούς.

Οι Τσετσένοι θα έχουν πρόχειρη βάση όπου θα γίνεται το respawn στην περίπτωση μη ύπαρξη medic.
Σε περίπτωση που συλλέξουν τις γομώσεις που θέλουν, θα πρέπει να αποχωρίσουν έως τα πρώτα σπίτια, αποφεύγοντας μολυσμένες περιοχές.

Εάν οι αποστολές δεν ολοκληρωθούν μέσα σε 2 ώρες, η περιοχή θα σαρωθεί από βόμβες Napalm για να επαλειφθεί η απειλή (και όσοι τυγχάνει να βρίσκονται εκεί). Θα ακολουθήσει διάλειμμα και το δεύτερο μέρος

Περισσότερα θα λεχθούν στην συνάντηση την Πέμπτη και στην ενημέρωση πριν το παιχνίδι